Kom in actie

Laat de retrofit nú uitvoeren

Vergeet de retrofit niet!

Het eerste halfjaar van 2024 zit erop. Vergeleken met de situatie die we in onze vorige blog beschreven is er gelukkig weer een aantal retrofits uitgevoerd. Maar het is absoluut niet genoeg.

Heb je nog steeds geen afspraak gemaakt voor de retrofit? Dan moet je toch echt in actie gaan komen. Voorkom dat er straks een piek aan werkzaamheden komt waardoor je werkplaats geen tijd meer voor jou heeft en je ook nergens anders terecht kunt. Bel nu.

Werkplaatsen op hun beurt doen er alles aan om jou als klant te helpen. Vele hebben bijvoorbeeld besloten om niet volledig dicht te gaan tijdens de zomervakantie. Ze werken door en dat biedt voor transporteurs extra mogelijkheden. Vandaar ook ons advies: maak gebruik van die verruimde openingstijden en zorg dat er een afspraak komt. Zelfs al hoeft je tachograaf eigenlijk pas later dit jaar vervangen te worden.

VDO helpt je graag verder met jouw retrofit

Wij op onze beurt zorgen er samen met de VDO werkplaatsen voor dat er voldoende tachografen en toebehoren zijn voor de retrofit. En met onze nieuwe Tachograaf Retrofit Gids voor tachograaftechnici helpen we werkplaatsen om meer (en vooral ook goed uitgevoerde) retrofits op een dag te doen, wat in het voordeel is van transporteurs.

Kortom: werkplaatsen zijn er klaar voor om het hele retrofit-project op tijd af te ronden. 
Transporteurs, voorkom risico’s en wacht niet langer. Maak die afspraak!

Retrofit uit laten voeren